Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
YOLLAR AÇILDI, 80'LER ÇİMENBUNARDA MUHABBETİ TAŞIRDI

armutlu 80'ler armutluca bir gün yaşadı.

     Dernek yönetimi Seksenler Grubu olarak kurulan 1980/1990 arası doğumlular olarak dernek yönetimi içinde yer alan Armutlulular bu Pazar gününü Çimenpınarında bir araya gelerek değerlendirdi. Muhabbetin, dostluğun , hoş sohbetlerin, oyunların ve en önemlisi de Armutlu kardeşliğinin doyumsuz bir Armutlu havasıyla birleşmesiyle unutulmaz bir gün yaşandı.


    Cumartesi akşam buluşmasının ardında organizasyon hazırlığı başladı. Pazar sabahı özel araçlarla Çimenpınarı yolu tutuldu. Baharın yaza döndüğü görülen bozyer yollarının kumlanmış olması dağ yolu değil de sanki asfalt yolda gidiyormuş hissi yaşattı. Fotoğraflar alınarak yola devam eden gençler Mantar ocaklarını ziyaret etmeden geçemedi. Nisan yağmurlarının gerektiği kadar olmayışı ekinlerin küçük kalmasına ve mantarların olması gerektiği kadar olmamasına neden olduğu da görüldü.


     Çimenpınarında ocaklar kuruldu, köyümüz dağlarında yetişen keçinin etleri doğrandı, kavurma ve haşlama ile mideler ete doysa da gönüller muhabbete doymadı.

Öğle namazı için safa duran seksenler, Dernek başkanımız Musa Şahin’in sohbeti ile manevi atmosferden faydalanmayı da ihmal etmedi. Cennet sofralarında  Armutlulular olarak bir arada olabilme dualarının ardından çimenpınarının çimen , kekik ve papatya kokuları arasında rüzgara aldırmadan futbol maçına geçildi. Doksanlı yıllarda olduğu gibi Yukarı-aşağı şeklinde takım oluşturularak hem eski günler yadedildi hem de sınırsız muhabbet yaşandı. 


16.05.2016

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Bu habere ilk yorumu siz yapın...
 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.