Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
ÜNİVERSİTELİLER YOĞUN KATILIMLA KAHVALTIDA BULUŞTU

gençlik konseyi büyümeye devam ediyor

      Armutlu Gençlik Konseyinin hazırlamış olduğu Üniversitelile buluşmasına katılım bir hayli yoğundu. 6 Eylül Pazar günü Zafer Cafem'de buluşan köylüler kahvaltıda buluştu.

     Kahvaltıda başlayan muhabbet ilerleyen saatlerde tanışma ile devam etti. Dernek adına selamlama konuşması yapan Hüseyin Karakaya öğrencilerimizin çalışmalarını tebrik ederek, her daim çalışkan kişilerle birlikte olmayı hayal ettiğini ve öğrencilerimizinde bunun gereği olarak başarılarını ve birlikteliklerini arttırması gerektiğini söyledi.

    Konuşmacı olarak Prof. Dr. Ali AKMAZ hoca öğrencilere akademik olarak büyük düşünülmesi gerektiğini en az doktora mezunu olmalarını istedi. İslam ahlakıyla ahlaklanmış, Vatanı milleti için çalışan ertler olma arzusuda olmalıyız dedi.

    Prof Dr. Arif Ünal hocamızda geçmişteki zorlukları örnek vererek köyün ilk lisans mezunu bizlerdik dedi. O zaman sayılarımız gerek köyde gerek Anadolu çok azdı şimdiki tablo sadece Şu salonda yüzlerle gösteriliyor. Başarının artmasındaki memnuniyeti dile getirdi.

   Konuşmalara devam Eden İlahiyat Mezunu Mehmet Kayhanda öğrencilerin yol rehberi sünnetullah, rasulullah ve sahabeler olması gerektiğine vurgu yaptı.

  Köyümüzün Başarılı mezunlarında Savcı adayı Mustafa Ali Öğütçü de başarının sırrını anlattı.

   Program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.


07.09.2015

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Bu habere ilk yorumu siz yapın...
 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.