Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
SİZ VARSANIZ ŞENLİK KOLAY

24 temmuzda şenliğe katılımınızı ve desteğinizi bekleriz.

 

 
Armutlunun Vefalı İnsanları,
Köylülerimizin yoğun istekleri doğrultusunda, derneğimiz 24 Temmuz 2016 Pazar Günü köy usulü bulgur pilavlı bir ŞENLİK organize etmiş ve kalabalık bir katılımla bunu gerçekleştirme kararı almıştır.
Sizlerin katkıları olmadan derneğimizin bunu kendi imkânlarıyla yapması mümkün görünmemektedir. Üç bin belki dört bin katılımlı bir şenliğinde muhakkak kayda değer bir maliyeti var. Sizlerin anlayışına sığınarak, her aileden (kişiden değil) en az 50 TL toplayarak masraf sorunumuzu çözmeye karar vermiş ve gönül bağı kuvvetli olan Armutlulu'larında bunu hiç sorun etmeyeceğini düşünmüştür.
Ayrıca Dernek Başkanımız Musa Şahin'in ''İmkânı geniş olan ailelerin daha fazla verebileceğini, imkânı olmayanlarında kesinlikle kendilerini zorlamamaları'' konusunda hatırlatmasını da belirtmek isteriz.
           Katkıda bulunmak isteyen dostlarımız Soyadı Temsilcilerimizle (kendileriyle görüşüldü, bilgilendirildiler), Ailelerden Sorumlu Başkanımız Veli Bora ile veya Dernek Yönetimiyle irtibata geçebilirler.
 
         Yardımlarınızı 7 Haziran Salı Günü Hadimi Parktaki İftar programımızda veya en geç 5 Temmuz Salı günü Köyde ve Konyada yapacağımız Ramazan Bayramı Programında da Veli Bora yada Dernek Yöneticimize ulaştırabilirsiniz.
 
          Muhterem Armutlular, hedefimiz azami kalabalıkla 24 Temmuzda Şenlikte buluşup hasret gidermek, hasbıhal etmek, birlik ve beraberliğimizi tekrar tescillemektir.
 
Selam ve Dua ile
 
                                                                                                          DERNEK YÖNETİMİ
 
 
 

03.06.2016

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Bu habere ilk yorumu siz yapın...
 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.