Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
ŞENLİĞİMİZ 2017 YILINA ERTELENMİŞTİR.

katkılarınıza teşekkür eder, emanetlerinize bir yıl sahip çıkarak aynı heyecanla şenlikte buluşmak ümidiyle

Kıymetli Köylülerimiz,

24 Temmuz olarak planladığımız ŞENLİK proğramımızı 15 Temmuzda ülkemize kurulan hain tuzaktan,darbe girişiminden dolayı sizinde takdirlerinizle ertelemek zorunda kaldık. Acaba Ağustos ayı içinde veya Kurban Bayramı ile birlikte yapılabilirmi düşüncemizle yaptığımız nabız ölçümünde Avrupadan gelen gurbetçilerimizin geri dönmesi ve zaten Kurban Bayramında bir bayram birlikteliliğinin olacağı ve havaların serinleyeceği şartlarıda göz önünde tutularak şenliğimizin bu yıl içinde yapılması için uygun bir zaman aralığı gözlenememiştir.

Şenliğin gerçekleşmesini en çok Dernek yönetimi istemektedir. Bunca plan, toplanan paralar, proğram için yapılan organizasyonlar ve harcanan emekler. Bütün bunların ertelenmesi, emeklerin bir kenarıya konması inanın şenliği yapmaktan daha zor. Ama yönetim olarak şenliğimizin maksimum katılımla ve geçiştirme ile değilde gerçekleştirme prensibiyle aynı zahmetlerin çok daha fazlasına katlanarak seneye en uygun bir zamanda yapmayı hem tecrübeli büyüklerimizin tavsiyeleri hemde dernek yönetimi olarak uygun gördük.
Tüm zamanların tabana yayılarak toplanan şenlik parası bu gün itibarıyla 19.302TL'dir. Belirtilen şenlik için toplanan para miktarı dernek kasamızda muhafaza edilecek ve seneye yapacağımız şenlik için kullanılacaktır.

Sadece ertelenen, kesinlikle iptal edilmesi sözkonusu olmayan şenliğimizle alakalı geçerli mazeretlerimizi anlayışla karşılayacağınızdan şüphemiz yoktur.
TEŞEKKÜRLER ARMUTLU

Allah’a Emanet Olunuz
 


23.08.2016

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Bu habere ilk yorumu siz yapın...
 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.