Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
MEHMET ALKAN'A TAZİYE ZİYARETİ

dernek yönetimi ziyaretine 70'ler grubuda eşlik etti

            70 ler Grubu üyemiz ve köylümüz Lokman Alkan’ın annesi geçtiğimiz günlerde vefat etmişti.  Dernek Yönetimi ile birlikte 70'ler grubuda taziyede bulunmak ve Grup üyelerine vefa göstermek üzere ziyarettelerdi.

           Başta Merhumenin kocası Mehmet Alkan olmak üzere vefat eden Fatma Teyzemizin çocuklarına taziyeler iletildi.  Kuranı Kerim tilavetinden sonra bütün geçmişlerimizin ve yakın zamanda sonsuz aleme iltihak eden Fatma teyzemizin ardından dua edildi.

           Allah (c.c) okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duaları dergahı izzetinde kabul etsin inşaallah. Bu vesile ile merhumeye bir kez daha Allah(c.c.) rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Taziye ziyaretinden önce Yönetim olarak Dernek Başkanımız Sayın Musa Şahin’e iftar baskını yaparak ayrıca bir güzellik yaşandı. Musa Hoca şaşkın bakışlar içinde gelenlere baksada yapacak bir şeyi kaçacak bir bahanesi yoktu. Üzerindeki şoku atlattıktan sonra her zamanki samimiyeti ve kendine has tarzı ile eli boş gelmeyen konuklarına misafirperverliğini yaptı. Velevki elimiz boş olsa ne yazar. Karşımızdaki Musa Şahin’di.

Musa Hocam. Senden Allah Razı Olsun.


22.06.2015

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Bu habere ilk yorumu siz yapın...
 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.