Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
KURBAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMASI ÇOCUKLARINDA BAYRAMLAŞMASI OLDU.

armutlulular zindankale süleyman şah salonuyla tanıştı

     Armutlu Köyü Derneğimizin hazırlamış olduğu 2015 Kurban Bayramı Bayramlaşma programı yoğun katılımla bay bayan köylülerimizin salonu hınca hınç doldurmasıyla Zindankale Süleyman Şah Kültür Merkezinde yapıldı. 

    Mustafa Derelinin sunduğu program, Merhum İsmet Öğütçü hocamızın torunu Recep Tayyip Öğütçünün Kuranı Kerim tilavetiyle devam etti. Selamlama konuşmalarını yapmak üzere sahneye Gelen Musa Şahin köylülerin yoğun katılımına teşekkür etti. Arefe günü yapılan kabir ziyaretinde köylülerden selam getiren Şahin, yapılan faliyetler hakkında bilgiler verdi.

   Musa Şahin birde süpriz yaparak Derneğin kuruluşundan bu güne görev yapan tüm başkanları sahneye çağırarak hediye ve fotoğraf çekiminin ardından teşekkür etti.

   Programa gelemiyen ve yaşları ilerlemiş köylülerimizden Bayram mesajlarını video film halinde sunumu büyük beğeni ile izlendi. 

   Selalama konuşmasını yapmak üzere kürsiye gelen Halil Acar birlikteliğimizin bu salonlardan alınan güç ile olduğu gençlerin başarılarındada köylümüzün birteliğinin önemli olduğuna vurgu yaptı.

   Bu yıl ilk defa yeni doğan bebeklere hediye vermek üzere 2014 yılından bayrama kadar doğan çocuklarımızı aileleriyle sahneye davet edildi ve çıkan 22 çocuk ve babasının tanışmasının ardından hediyeler verildi. Son olarak Gelebekselleşen ve çocukların heyecanla beklediği Balon ve harçlık dağıtımı için salondaki tüm çocuklar sahneye çıkarıldı.

    Şeker ikramının ardından erkekler dışarıdaki balkonda, kadınlar salonda bayramlaştı.


02.10.2015

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Bu habere ilk yorumu siz yapın...
 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.