Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
Gurbetçi Köylümüzün İş Yerinde

çete hesaplaşması

           Gurbetçi Köylümüz Osman Can (Kadı Osman)'ın İsveç Göteborg'da işlettiği restaurantta henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 maskeli saldırgan tarafından rasgele ateş açılarak 2 kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralı  olduğunu bildirildi.

            İsveç'in Göteborg şehrinde bulunan Hissngen bölgesinde Osman Can'a ait  restorana yapılan silahlı saldırıda 2 kişinin öldüğü açıklandı. 

 
İsveç'in Göteborg şehrinde bulunan Hissinge bölgesinde Osman Can isimli Türk'e ait  restorana yapılan silahlı saldırıda 2 kişinin öldüğü açıklandı. 
            Göterborg polisinin nternet sayfasından yayınladığı açıklamada, 20 ve 25 yaşında iki kişininin saldırı sonrası hayatını kaybettiği belirtildi.  Saldırı sonucu bir çok kişininde yaralandığı hastanede tedavi altına alındığı kaydedildi. Yaralılar arasında iki Kululu gencinde olduğu bildirildi. 

            Olay, dün (18 Mart 2015) akşam saatlerinde gerçekleşti. Saldırganlar müşterilerin televizyon izlediği sırada restorana girip içerdekilere ateş açmaya başladı. 8 kişiyi yaralayan saldırganlar daha sonra olay yerinden kaçtı. 
 
            Olayın gurbetçimiz Osman Can ile bir alakasının olmadığı, çete üyelerininden birinin talihsizliktir ki restaurantta müşteri olarak bulunması ve hasımlarınında onunla beraber bir çok masum insanı hedef alması bir kez daha terörün çirkin yüzünü ortaya koydu.
 
            Osman Can abimize Geçmiş Olsun dileklerimizi iletir, bir an evvel düzeninin devam etmesini temenni ederiz.
 
 
 Haber Kaynağı: OSMAN DERELİ (İsveç)
 

20.03.2015

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

yılmaz çolak 21.03.2015 19:56:56
Köylümüz Osman Can ın İsveç deki restaurantında olan terör olayindan dolayı Osman Can abimize geçmiş olsun diyor Terörü lanetliyoruz

MEHMET DOĞAN 20.03.2015 12:40:20
büyük geçmiş olsun ölenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim ÇOK ÜZÜLDÜM

mehmet tuna 20.03.2015 22:07:47
osman dayıma ve çocuklarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz terörü lanetle kınayoruz

MUHAMMED ALİ ÖZTAŞ 23.03.2015 09:02:43
GEÇMİŞ OLSUN

 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.