Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
GENÇLİK GECESİ YAPILDI. KONEVİ SALONU TOPRAĞIN İNSANLARIYLA TANIŞTI.

türkiyenin ilk 100.yıl çanakkele programını armutlulular yaptı

      Armutlu Gençlik Konseyimiz tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Geleneksel Gençlik Gecesi programımız 7 Şubat 2015 Cumartesi günü Meram Konevi Kültür Merkezinde yapıldı.

Yoğun bir katılımın sağlandığı program ilk olarak Nevzat Gonca’nın gönülere huzur doldurarak okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Rahatsızlığı nedeniyle Hastaneye kaldırılan ve geceye katılamayan Dernek Başkanı Ali İhsan BÜTÜNER'in yerine Eski Dernek başkanımız Süleyman Çelik selamlama konuşmasının ardından dernek başkanlığını rahatsızlığı nedeni ile istirah eden Ali İhsan Bütüner’den  Dernek Eğitim Komisyonu görevlisi  Musa ŞAHİN devretti.
    Daha sonra, Çanakkale Savaşının 100. yılını unutmayan Armutlu Gençlik Konseyi ecdadına ve şehitlerine bir vefa gösterisi olarak hazırlamış oldukları Çanakkale oratoryosu  ve "Yitim Ali'nin Mektubu" adlı tiyatro gösterisi sergilendi. Asker oğlundan gelen mektubu başka bir mektup gelene kadar -aradan yıllar geçtiği için- defalarca okutan bir anne'nin son gelen mektupla oğlunun şehadet haberini almasını konu edinen tiyatro gösterisinde seyirciler duygu dolu anlar yaşadı.
    Mezun olacak öğrencilere ve Dernek Eğitim Komisyonunda görevli Fahri DOĞAN'a plaket takdim edilmesinin ardından "Armutlum Benim" ezgisi için hazırlana özel klip yayınlandı.
    Devam eden programda sahneye çıkan Grup Hoşsada'nın ezgi ve Naat dinletisi salonda farklı bir atmosfer oluşturdu.
    Dublaj olarak hazırlanan "Gara canavarlar Vadisi"'nin izlenilmesi ile duygu dolu olarak başlayan programın seyri değişip neşe dolu anlar yaşanılmaya başlandı. Yaşlı köylüler arasında oynanan bilgi yarışması ile seyirciler daha eğlenceli vakit geçirdiler. Ve ardından Komedi Armultu'nun hazırlamış olduğu Paşam Rüstem skeciyle davetliler kahkahalara boğuldu.
    2014 Gençlik Konseyi faaliyetlerinin hazırlandığı video'nun izlenmesinden sonra merakla beklenen takvim çekilişi yapıladı. Çekilişte hediye kazananlara hediyelerin verilmesiyle program son buldu.
    Geceye yoğun ilgisinden dolayı salonu tamamen dolduran Köylülerimize ve dostlarımıza teşekkür ederiz. Gecenin hazırlanmasında emeği geçen bütün öğrenci arkadaşlarımıza ve dernek yöneticilerimize de teşekkür eder daha güzel programlarda buluşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz.

12.02.2015

6.GENÇLİK GECESİ HABER VİDEOSU -KONTV-



Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

adnan gonca 14.02.2015 00:12:39
saygilarimla hepinize katkilarinizdan dolayi tesekkur ederim ayrica kizim icinde bir kez daha gurur duyuyorum bu tur gecelerin daha cok olmasini temenni ederim saygilar

NOFEL BORLU 01.03.2015 23:14:45
Bu yıl ki program gerçekten inanılmaz güzel oldu. Emeği geçen herkesten Allah razi olsun.

 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.