Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
ÇAT KAPI İFTARLARIMIZIN İLK NASİPLİSİ BAŞKANIMIZ OLDU

bekleyin iftarda sahurda ansızın sizede gelebiliriz.
Derneğimiz eski gelenekleriyle yaşamaya, yaşatmaya devam ediyor. Pazar  21 Haziran 2015 günü Dernek Başkanımız Musa Şahin'e haber vermeden Dernek yöneticilerimizle yemekleri evimizde hazırlattık, Ezana 20 dk kala kapısını çaldık iftarı yapmak için.
 
Kapıda dernek yönetimini elinde yemeklerle gören Musa Hoca şaşkınlığını gizleyemeyemedi yapacak bir şeyi kaçacak bir bahanesi yoktu.  Üzerindeki şoku atlattıktan sonra her zamanki samimiyeti ve kendine has uslubuyla ile eli boş gelmeyen konuklarına misafirperverliğini yaptı. Kendine has uslubuyle Ne ararsız burda diyerek, tek tek herkesle selamlaştı. Abisine İftara gidecekken kapıda yakaladığımız Musa Başkan bu Ramazan ayında baskınımızdan ilk nasiplenen oldu. Babası Karaciğer İbrahim Şahin'ide hasta yatağında ziyaret eden yöneticileriz İftar saatininde Evden getirilen yemeklerle güzel bir sofrada birleşmiş olmanın muhabbetini yaşadılar. 
 
İftarın sonun birlikte saf tutan köylülere Musa hocam bu güzel süpriz için teşekkür etti ve memnuniyetini dile getirdi. Bizde Musa Hocama evine hoşgörünle kabul ettiğin için Allah Senden Razı Olsun diyoruz.

22.06.2015

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Bu habere ilk yorumu siz yapın...
 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.