Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
BÜYÜK KÖYÜMÜZÜN BÜYÜK GÖNÜLLÜLERİ BULUŞTU

yemekte buluştular, muhabbetle coşdular sıla için konuştular harmanı kaldırmadan, hasadı köylümüze yolladılar

     Armutlu Köyü K.Y.D. Derneğimizin düzenlediği özel yemekle Konyadan, köyden,  şehir dışından köylüler ve diğer köylerden katılılan fahri Armutlululu misafirleri bir araya geldi.

    9 Mayıs Cumartesi günü yapılan programa davetliler büyük bir teveccühle buluşmaya iştirak ettiler. Yemek ikramıyla başlayan programda bol muhabbetler edildi. Dernek Başkanımız Musa Şahin'in davetlilere verdiği mesajla birlikteliğin yardımlaşmanın önemini, derneğimizin yaptıkları çalışmalar ve yapacakları çalışmalar bir bir iletti. Köylülerimizin bu güne kadar gösterdiği maddi manevi desteğe başkan Şahin gönülden teşekkür etti. Armutlu Muhtarı Kamil Hasyılmaz'da  Konya'da yapılan her çalışmaya ellerinden gelen desteği sağlayacağının sözünü verdi.

   Muhtarın ardından konuşan Prof. Dr. Ali Akmaz Armutlu Derneğinin örnek bir STK olduğuna, derneğimizin öğrencilere yaptığı yatırımı devam ettirmesi gerektiğini söyledi. İnşaallah bu öğrenciler içerisinden köyümüz ve ülkemiz için faydalı insanların çıkacağına vurgu yaptı.

     Ahmet Özer de konuşmalarında Derneğin son dönemde yaptığı başarılı çalışmaları işaret ederek artık derneğimiz DEVLET gibi yoğun çalışmalar içerisinde dedi.

   Öğrencilerin önemine vurgu yapan Aksaçlılar grubu üyesi Yahya hoca Rahmetli Ali ihsan Bütüner ile ilgili anlattığı anısıylada salondaki davetlilere duygulu anlar yaşattı.

   Köylülerin tatlı muhebbetlerle devam ettiği proram Recep Öğütçü hocamızın Kuranı Kerim tilavetiyle sona erdi.


11.05.2015

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Bu habere ilk yorumu siz yapın...
 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.