Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
Bayrak Değişimi Yapıldı.

armutlu öğrenci-gençlik konseyinde bayrak değişimi yapıldı.

Armutlu Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği bünyesinde 2008 yılında oluşturulan Öğrenci-Gençlik Konseyi 9 Şubat 2014’teki beşincisi yapılan Gençlik gecesiyle yine bir çok ilke ve güzelliğe imza attı.

10 Şubat akşamı Gençlik Gecesinin değerlendirilmesi için Mevlevi Sofrasında bir araya gelen öğrencilerdeki bilgi ve kabiliyet gözlerden kaçmadı.2009’daki İlk öğrenci toplantısında mikrofonu eline almaktan çekinirken son toplantıda mikrofon ellerden hiç düşmedi. Bu da Gençlik Konseyimizin 5 senede ne kadar güzel bir yol katettiğinin en güzel göstergesiydi.

Programdaki eksikliklerin de dile getirildiği toplantıda söz alan eski dernek başkanı Süleyman ÇELİK “Bir şey yapmazsan hiçbir şey elde edemezsin, siz bir gece düzenleyerek ortaya bir şey koydunuz.Elbette eksikler olacaktır ama bu asıl işi gölgede bırakmaz.” diyerek gençlere moral verdi.

Bu seneki programda bir çok yeni öğrencinin görev almasıyla Gençlik Konseyi daha etkin hale geldi. Programın içeriğiyle alakalı Sunucular Fatma ÇOBAN ve Mustafa Sami GÜLEL’e Öğrenciler adına yaptığı konuşma ve Tiyatronun son bölümünde gösterdiği ağıt yakma sahnesiyle Fatmanur GONCA’ya; Recep ÖĞÜTÇÜ hocamızın şiirini seslendiren Hasibe Nur CEYLAN ve Fatma İŞLER’e; Sözleri tamamen kendisine ait olan ve peygamberimiz için yazdığı naatı seslendiren Aleyna BAŞ’a; bu yıl aramıza yeni katılan söyledikleri ezgilerle göz dolduran miniklerimize; Grup Armutlu Hoşsada’ya özellikle turistlerle yapılan Armutlu’ya has kelimelerin seslendirilmesi bölümüyle Mehmet BÜTÜNER ve Ali BÜTÜNER'e montajda Erhan Çelik’e ve tiyatroda görev alan bütün arkadaşlara teşekkür edildi.Tüm bu gecenin oluşmasında rol alan dernek yönetimine de gençler teşekkürlerini bildirdi.Değerlendirme toplantısının sonunda Dernek başkanımız Ali İhsan BÜTÜNER’in yaptığı konuşmanın ardından Gençlik Konseyi Başkan ve üyeleri bayrağı yeni kadroya teslim etti.

Gençlik Konseyi Başkanı Kerim İŞLER görevini Mustafa Serdar ÖZCAN’a devretti. Yardımcılığına ise Mustafa Sami Gülel, İbrahim Şahin,Ümmühan Daryol, Fadime Sevda Çelik, Fatma Çoban ve Hasibe Nur Ceylan getirildi.Bizler de Gençlik Konseyimizi canlandıran ve değil köy Konya ili dışına çıkıp dünyaya sesimizi duyuran etkinlikler yaparak Armutlu’ya neşe katan eski başkan Kerim İŞLER’e sonsuz teşekkürler ediyoruz. 

 


11.02.2014

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Bu habere ilk yorumu siz yapın...
 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.