Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
ARMUTLU ŞENLİĞİ ERTELENİŞTİR

ülkemiz içindeki durumla şenlik ifadesini yan yana getirmeyi uygun görmedik

Kıymetli Köylülerimiz.
Hepimiz biliyoruz ve yaşıyoruz ki, ülkemiz zor bir dönem ve dönemeçten geçiyor. Allah'a dua eder,ümit ederiz ki, bu zor yolculukta , bu zahmetli istiklal maratonunda son yaşadığımız iğrenç darbe girişimi inşaallah selamete ulaşmamız için son keskin viraj olur.


Özellikle darbenin isminden başka içeriğini bilmeyen yeni kuşak gençlerimize ve çocuklarımızada bu elim ve iğrenç girişimi duymalarına ve yaşamalarına sebep olan insan müsveddelerini, onlara yardım ve yataklık edenleri kınıyoruz.
İstenmeyen bu iğrenç girişim karşısında kendisini ülkesi ve dini adına tank ve namlulara karşı cansiperane kalkan yapıp şehit olan sivil ve üniformalı şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabri cemil niyaz ederiz.
Takdir edersiniz ki ülkemizde henüz tamama ermemiş böylesine kötü bir olay ile ŞENLİK kelimesi ve eylemi zıt düşmektedir. Bundan dolayı 24 TEMMUZ 2016 PAZAR Günü yapmayı düşündüğümüz ARMUTLU BAHAR ŞENLİĞİMİZİ dernek yönetimi, köy muhtarlığı ihtiyar heyeti ve büyüklerimizlede yapılan istişareler sonucunda ileri bir tarihe ertelenmesi uygun görülmüştür.


Anlayışla karşılayacağınızdan şüphemiz yoktur.
Armutlu Köyü Derneği 


22.07.2016

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Bu habere ilk yorumu siz yapın...
 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.