Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
ARMUTLU GENÇLİĞİ BAŞIRILI ÖĞRENCİLERİNİ MEZUN VERDİ. FAKULTE 1.LİĞİ BİZDE

mustafa serdar özcan, ümmühan daryol, osman özgürdere ve abdurrahman alper doğan okullarını başarıyla bitirdi

       Eski Gençlik Konseyi Başkanımız Bankacı Halil İbrahim'in oğlu Mustafa Serdar Özcan Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakultesini 1.likle bitirerek bizleri ve ailsini başarısıyla onurlandıdı. Serdar kardeşimize başarılar diler, İslam yolunda hayırlı hizmetlere önder olması için dua ederiz.

     Yıllarca Gençlik Konseyi hanımlar komisyonumuzda hizmet eden Keşiş Mevlüt'ün torunu Şerefettin Daryol'un kızı Ümmühan Daryol Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakultesinden mezun oldu. Sosyal ve duyarlı gençlik konseimize yaptığı kazanımlara teşekkür eder, hayırlı hizmetlerinin devamını dileriz.

      Köydeki Yeni Camimizin İmamhatibi Mustafa Özgürdere'nin oğlu Osman Özgürdere Ankara Gazi Üniversitesi Kamu yönetiminden mezun olurken aynı zamanda Polis Akedemisinide bitirdi. Eş zamanlı olarak iki fakulte bitireren Gençlik Gecelerimizin değişmez adamı Osman Kardeşimize bizleri onurlandırdığı için teşekkür ederiz, Allah yolunu açık etsin.

     Derneğimiz emektar yöneticisi Başkan Yardımcımız Fahri Doğan'ın oğlu Abdurrahman Alper Doğan Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Dış Ticaret Fakultesinden memnun oldu. Evin son evladı olan Alperde bize gezilerin, programların değişmez adamıydı, kendisini ve ailesini tebrik ediyor, Allah yar ve yardımcısı olsun.

   Gençlik Konseyimize hizmet eden önemli öğrencilerini mezun vererek kaybetmiş olmanın üzüntüsü fakat başarılı öğrenciler çıkartmanın haklı sevincini yaşamasını bekler, mezun üniversitelilerimimizinde bu arkadaşlarla dahada güçleneceğini müjdeleriz.

       


31.05.2016

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Bu habere ilk yorumu siz yapın...
 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.