Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
A.İHSAN HOCA HASTANEDE TEBLİĞİNİ ESİRGEMEDİ,

gençlere sırat-ı müstakimden ayrılmayın dedi

    Armutlu Derneğimizde Başkanlık görevini yürütürken rahatsızlanarak Gençlik Gecesi arefesi olan 6 Şubat 2015 günü hastaneye kaldırılan Ali İhsan Bütüner Meram Tıp Fakultesi Hastanesi Onkoloji bölümünde Kemoterapi tedavisi gördüğü hastanede Armutlu Gençlik Konseyi üyeleri ziyaret etti.

   Ziyaretten bir hayli memnun olan Ali İhsan Bütüner, en çok merak ettiği dernek çalışmaları oldu. Bedenen olamasada gönlüyle hep Dernel çalışmalarında olduğunu bildiren hocamız, Dernek binasının gerekliliğini bir kez daha hatırlattı. Gençlere Sıratı müstakimden ayrılmamalarını başkalarının emirine girip her bilgiyi doğru kabul etmemelri gerektiğini bahsetti. 

   Müjde vererek bir kaç günü hastanedende çıkacağını tedavisine evde devam edileceğini bildiren Ali İhsan Bütünere en kısa zamanda görüşmek dileğiyle vedalaşılarak ayrılındı.

   Ali İhsan Bütüner hocamzıa acil şifalar dileriz.


29.03.2015

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Zühdü Demiröz 29.03.2015 23:53:33
Aliihsan'ın ağabeyiyim ben Armutlu'nunİlk öğretmeni Veli Demiröz'ün kardeşiyim Ali ihsân küçük idi ama Fatma Aliye ve Nazmi .Nazmi enbüyükleri bazı geceler abimler Nazmi'nin anne vebasıyla komşulara oturmaya giderler biz Nazmilerin evinde kaldırdık. Hep beraber oyunlar oynardık.Geçmiş olsun diyorum

 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.