Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
5.ARMUTLU EV ZİYARETLERİ

yine coşkulu,yine heyecanlı

                27 Mart 2015 Cuma günü yine ziyaretlerimizden birini daha tamamlamış oluyoruz.

Peki ziyaretlerden amaç ne?

Ziyaretler neden bu kadar önemli?

Ziyaretlerimizde ne var ne yok?

Ziyaretlerimizde maddi bir çıkar yok. Şartların herkesi maddeye bağladığı, bireysellik ve maddiyatın hayatımızda ilk sıraya geçtiği böyle bir dönemde böyle bir etkinliğin başlangıcını yapmak ve dalga dalga yayılmasını sağlamanın karşılığı olarak en önemli beklentimiz Allah'ın rızasıdır.

Ziyaretlerimizde zorlayıcılık yok. Böyle bir durumun olması söz konusu dahi olamaz. Ziyaretlerimizi köylülerimizin memnuniyetle karşıladığını zaten biliyor ve çat -kapı zoraki bir ziyaret içinde değiliz. Karşılıklı memnuniyetlerle devam eden bir  hasbihal içinde olduğumuz zaten malumdur.

Ziyaretlerimizde ev sahibi üzerine eleştiri yok,olamaz. Böyle yersiz bir durumu ne kendimize yakıştırır, nede ev sahibini zor durumda bırakacak bir hal içine girmek görev ve hizmet anlayışımıza sığmaz.

Ziyaretlerimizde içtenlik var. Kişilerin en içten duygularla bize düşünce ve görüşlerini, çekinmeksizin istek ve taleplerini ve bizimle ilgili eleştirilerini bildirmeleri var.

Ziyaretlerimizde devamlılık var. Belki yönetim olarak belli bir zamanda ziyaretler tamamlanmış olacaktır. Ama devamı açısından kişilerinde birbirlerini ziyaret etme alışkanlığı kazandırma amacımız var.

SELAMETLE


28.03.2015

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Bu habere ilk yorumu siz yapın...
 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.