Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
5. Öğrenci-Gençlik Gecesine Az Kaldı.

öğrenci-gençlik konseyi armutlu'da buluştu.

     9 Şubat'ta yapılacak olan 5. Öğrenci-Gençlik Gecesi için tiyatro hazırlıklarına son hızla devam eden Armutlu'lu üniversite gençliği provalar için Armutlu'da biraraya geldi.

    Öğle namazını yeni camide kılıp Gençlik Konseyi mezun öğrenciler başkanımız Ali Başar'ın evine misafir olan gençler provalarına burda devam etti. İkindi namazı için yukarı camisine giden gençler hem sıla-i rahim yaptı çişmebileninin buz gibi havasını teneffüs ederek köyde bulunduklarının farkına vardılar. Mustafa Çoban'ın (doktor) bakkaliyesinin önünde eğlenceli dakikalar geçiren öğrencilerimiz provalarına devam ettiler.

     Yatsı namazını yeni cami'de kılıp köyümüzün dağlarından avlanmış tavşan etinden yapılmış olan arabaşı sofrasında buluştular. Koyu bir yarenlik ve muhabbetin yer aldığı sofrada büyük neşe duyan gençlerimiz içinden Konya'dan gelmiş olanlar Musa Şahin ile tekrar yola koyuldular.

    Bizlerde dernek ve site yönetimi olarak soğuk bir Armutlu gününde gençlerimizi sımsıcak şekilde karşılayan köylülerimize ve evlerini sofralarını bize açan Mezun Öğrenciler başkanımız Ali Başar ve ailesine teşekkür ediyoruz.


05.02.2014

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Bu habere ilk yorumu siz yapın...
 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.