Ana Sayfa Köyümüz Köylülerimiz Şiirler - Yazılar Galeri Rehber Basında Biz Yönetimimiz İletişim
3.ARMUTLU EV ZİYARETLERİ

armutlu ev ziyaretlerini geleneksel hale getirdi.

                 Haftalar su gibi akıyor. Geldi geçti yine bir Cuma Gecesi. İnsanlar bazen günlerin hiç geçmesini istemez. Bazende hizmetinin gerçekleşmesi uğruna o günün hemen gelmesini ister. İşte bizimki o günün hemen gelmesi idi. Ve geldi geçti. Şimdi sabırsızlıkla diğer Cuma'yı bekliyoruz.

             13 Mart 2015 Cuma günü gerçekleştirilen 3.ARMUTLU EV ZİYARETLERİ'miz yine dopdolu geçti. Konya'nın muhtelif yerlerine dağılmış 4 ekibimiz 20 aile ziyaret etti. Gözlerdeki o samimi ışıltı ziyaretlerimizin ne kadar yerinde olduğunun ve köylülerimiz arasındaki bağın dahada kuvvetleneceğinin cevabıydı sanki.

             Sohbetler edildi. Temenni ve şikayetler dinlendi.Sadece dinlemekle kalmayıp Dernek Yönetimimiz tarafından değerlendirilmek üzere bütün ayrıntılar not edildi. Sizinde destekleriniz ve Derneğimizin gücü nispetinde sorunlarımıza çare bulunmaya çalışılacağından emin olunuz.

             SELAMETLE


14.03.2015

Yorum Yaz
İsim Soyisim :
Yorumunuz :

Mustafa Gökçay 14.03.2015 09:18:20
Bu tür faaliyetler çokgüzel şeyler.Birlik , beraberlik ve kaynaşmayı çağrıştırıyor.İlerde daha güzel şeyler olur kanaatindeyim.Allah yar ve yardımcımız olsun.

 
Copyright © 2012 Konya Bozkır Armutlu Köyü.